Showen passar alla tillfällen, från företagsevent, personalfester och konferenser till privata fester och bröllop. En tid innan festen /eventet gör Showverket en intervju med kunden. Oftast sker det via e-post. De svar som ges används som underlag för innehållet i showen som vi producerar. Skratten och applåderna tycks aldrig ta slut när showverket sjunger och framför sketcher och mellansnack om er vardag genom att gestalta speciella händelser, specifika personer eller branschtypiska företeelser.

Showverket gör sig bäst som middagsunderhållning, oftast i två set - första framträdandet sker vanligtvis under middagen och sedan återkommer showverket med finalen lagom till desserten.  Varje set är som regel 20-25 min långt. Givetvis finns det andra sätt att lägga upp eventet på, kontakta oss gärna med era önskemål.

Utöver showen kan Showverket också hjälpa till med andra saker t ex ett välkomnande cocktailmingel, hålla i toastmaster-biten, leda allsång m m. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med events och hjälper gärna till för att skapa det event ni vill ha.

 

 

 

Kontakt: boka@showverket.se

 

Telefon: 0733-24 11 25

 


Showverket
Kalles Kablar

Låt oss göra din drömshow!

"Fantastiskt proffsiga Showverket som förgyllde under akademiska högtid i Blå hallen! Det är inte lätt att roa 900 sittande åskådare men ni klarade det med bravur tack vare era fyndiga specialskrivna sång- och sketchtexter, imponerande sångröster och smittande energi!"

/Carolina Chreisti
projektsamordnare