På personalfesten lyfter showverket era medarbetare och ger dem en oförglömlig upplevelse. När showverket underhåller känns showen som om den var skapad internt på arbetsplatsen genom showverkets gedigna förarbete.  Showen bidrar till att stärka samhörigheten och skapa en ”vi-känsla” genom festdeltagarna känner igen sig i våra berättelser från scenen. 
Vi kan också höja feststämningen genom att framföra energifyllda hits-medleyn och  inbjuda publiken till allsång - ett lysande sätt att få deltagarna att interagera med varandra.

Showverket har även arbetat med att göra underhållningen under stora och små konferenser - både under själva seminariedagen samt som middagsunderhållning. Underhållningen fokuserar på deltagarnas gemensamma beröringspunkter, till exempel genom ett gemensamt yrke och i konferensens teman.

Genom bra artisteri och en rolig skräddarsydd show garanterar Showverket att ni får ett lyckat företagsevent eller konferens!

 

 

 

 

Kontakt: boka@showverket.se

 

Telefon: 0733-24 11 25


Showverket
Kalles Kablar

En show för era medarbetare

"Tusen tack för att ni gjorde
vår fest så lyckad! Ett fantastiskt uppträdande med helt underbara låtar! Vilket arbete ni lagt ner och vilket  framförande ni gjorde!"
 

/Jonas Tidqvist
 KAMA FRITID AB