Bröllopsfesten
Ska ni gifta er kan showverkets show om er rama in bröllopet mycket fint. Showverket intervjuar er om ert gemensamma liv tillsammans och skapar showen som gör er bröllopsfest helt unik. Genom att ni bjuder på er livshistoria genom vår show garanterar vi att ni får en mycket trevlig och personlig bröllopsfest.  Showverket samarbetar tätt med er som bröllopspar för att skapa det ultimata bröllopet med rätt kombination av mat, allsång, show och tal.
Vi rekommenderar starkt att ni  också passar på att filma denna oförglömliga show så att ni kan återuppleva showen om er.

Sång under vigseln
Showverkets ensemble består av mycket professionella musiker och sångare som är vana att framföra musikstycken under vigseln. Då vi erbjuder olika typer av röster kan vi framföra många olika typer av sånger. Behöver ni hjälp med låtval så kan Showverket självfallet hjälpa till med idéer och låtval.

"Den specialdesignade showen, om oss på vår bröllopsdag, satt mitt i prick. Det kändes som Showverket känt oss i en evighet. Showverket bidrog till att vår bröllopsdag blev precis den dagen vi hade önskat oss och fantiserat om. Våra gäster hade inget annat än succé på sina läppar efter det att showen tagit slut."

 

/Anders och Gia

 

 

 

Kontakt: boka@showverket.se

 

Telefon: 0733-24 11 25


Showverket
Kalles Kablar

En unik bröllopsshow!