Showverket innehar F-skattsedel och verksamheten drivs av tre personer. När Ni kontaktar Showverket och beställer en show så drivs varje uppdrag av en projektledare. Ansvarig projektledare sätter ihop rätt ensemble för uppdraget och är själv en av artisterna på scenen. Ensamblens storlek kan variera beroende på uppdrag. Showverket har ett nätverk av flera artister som kan medverka under en show och konceptet är alltid detsamma. Projektledaren är den Ni som kund har löpande kontakt med inför Ert event.

Showverket finns i Stockholmsområdet men tar uppdrag från hela landet.

I priset för en show ingår textförfattning, musikbakgrunder, repetitioner och själva genomförandet av showen samt enklare scenljus och ljudanläggning/mikrofoner osv. Vår anläggning klarar av fester upp till 100-150 deltagare. Vid större event måste teknisk utrustning införskaffas/hyras in på annat sätt. Oftast sker det via beställaren. Showverket säljer enbart artisttjänster vilket är momsbefriat i Sverige. 

 

Historien om showverket

Året var 1999 då showverket startade som en musikalgrupp. Tidigt upptäckte gruppen sin förmåga att skriva om texter utifrån kundens behov. Genom åren har grundarna och ensemblemedlemmarna arbetat under namnet Kalles Kablar . Numera så är det namnet Showverket som gäller under ledning av Josef Elveskog, Jens Berggren och Anna Liljedahl. 
Ensemblen har underhållit flera hundra gånger runt om i Sverige. Både kungahuset, politiker och storföretag som Länsförsäkringar och Holmen har tagit del av de specialgjorda showerna. De större scenerna såsom Blå hallen i Stockholms Stadshus och Victoriahallen på Stockholmsmässan i Älvsjö har erbjudit showkonceptet signerat Showverket. Samtidigt har andra kunder flitigt anlitat konceptet: olika studentkårer och högskolor vid examinationsfester för studenter, bröllopspar och födelsedagsfirare.

Showverket har i dag flera artister kopplat till sig som kan ingå ensemble under Er fest/event. Med erfarenhet från 1999 så vet showverket hur man skapar en oförglömlig, rolig och personligt skräddarsydd show som är anpassad efter kundens önskemål. 

 

 

Kontakt: boka@showverket.se

 

Telefon: 0733-24 11 25

 


Showverket
Kalles Kablar

Vilka är vi?

 

Vilken show! Ni var helt fantastiska på vårt party! Jag kan säga att ALLA mina kollegor tyckte det var träffsäkert och jätteroligt! Ni är riktiga proffs!”

/Ulrika Waltrén
Elekta Instrument